13 Aralık 2016 Salı

iyi bir insan ol...

yazıyı okurken size eşlik edebilir 





sadece iyi bir insan ol..
sadece gerçek sevgiyi ara ,  içindeki huzurla yüzleş , hep gülümse..
kendini keşfetmeye hazır mısın?
derin bir nefes al daha önce hiç duymadığın kokuları , sesleri duy rüzgarı hisset , nefesin tüm vücuduna yayılmasını bekle.. bekle acele etme yaşamak için zaman aslında sensin zaman senin elinde.. kaldır başını göğe güneşi gör , yıldızları gör , ayı , bulutları tüm gökyüzüne bak evreni hisset, her zaman gülümse , her sabah yüzünü yıkadığında ilk önce kendine "günaydın" de.. her şeye kendini sevmekle başla , bu evrende yaşamak zorunda olduğun tek yer kendi bedenin önce ona saygı duy , önce onu sev.. hazır mısın ?

her şey karar vermekle başlar , önce istemelisin sebebi , zamanı hiç önemli değil , asla geç değildir unutma. başlangıçların asla zamanı yoktur. huzura giden yol sende saklı , içini görmelisin kendini görmelisin bunu meditasyonda , yogada , namazda ,  klisede, sanatta , resimde her alanda bulabilirsin ruhunu takip et sadece o seni huzura götürecek gerçek hazzı söyleyecektir.
sevmeyi dene insanları dünyayı olduğu gibi kabul etmeye çalış , değiştirmek istediklerin içinse savaş. kötülüğü , yanlışı mı kaldırmak istiyorsun nedenini bulmaya çalış. hiçbir zaman geçici çözümler sorunu bitirmez sen kaynağını bulmaya çalış , çözmeye anlamaya çalış, farkındalık yarat.

hayatından çıkarmak mı istiyorsun olumsuzlukları tamam çıkar ama sen görmediğin duymadığın için yok olmayacak var olanı gör , gerçeği gör , çünkü senin için yanlış olanın gerçek olmadığı anlamına gelmez. gerçeklerden korkma ,en hakikat sensin duyguların gerçek hissettiklerin gerçek o zaman inandıkların da gerçektir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder